Hrníčková bublanina

23. února 2012 v 19:06 | Ronnie |  Recepty

Suroviny:


4 vejce, 150g cukru, 1 vanilkový cukr, 1dcl oleje, 300g polohrubé mouky, 1/2 kypřicího prášku, citronová kůra + šťáva, sezonní ovoce (použila jsem jahody)



Postup


Z bílku ušleháme tuhý sníh, žloutky šleháme s cukrem do hladké pěny, přimícháme mouku s kypřicím práškem, olej a citronovou kůru a šťávu, nakonec vmícháme sníh z bílků. Hustší těsto plníme do předem vymazaných a moukou vysypaných hrníčku. Plníme do 3/4 hrnečku, přidáme ovoce, které vtlačíme do těsta a pečeme při teplotě cca 170°C.
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Evi ♥ Evi ♥ | Web | 25. února 2012 v 17:12 | Reagovat

Mňam :) Nedáš sem aj fotku ako to má vyzerať? :)

2 ronni-nka ronni-nka | 27. února 2012 v 7:06 | Reagovat

nejde mi to sem pridat

3 ronni-nka ronni-nka | 27. února 2012 v 7:06 | Reagovat

ale pokusim se

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama